JUL I HOLBÆK

I forbindelse med jul i Holbæk, møder jeg utrolige mange mennesker. Mennesker med en historie, som de fleste deler med mig. Uanset om det deltagere, de der donere eller de frivillige. Så har ALLE en historie. Rigtig mange af de historier er forbundet med en svær tid i livet. For nogen fortid og for andre nutid. Jeg er enormt benovet over at de vælger at dele deres historie med mig. 

plads til alle

Vi skal være bedre til at komme hinanden ved, jeg VIL gøre alt i min magt for at skabe et rum som julen. Et verdensrum hvor der er plads til ALLE! Både de der har brug for noget og de som har noget at give.

Igennem jul i Holbæk, har jeg mødt utrolig mange forskellige mennesker. De kommer alle med en historie. Fælles for alle er, at vi gerne vil hinanden. Vi vil faktisk rigtig gerne have mennesker omkring os som vi kan hygge os sammen med. Både for vores egen skyld, evt børn og andres glæde. Jul i Holbæk har og er virkelig et smukt rum for dette fælleskabsmøde mellem mennesker.

Nancy Maati

Foto: Dan Møller

vil du være sponsor for jul i holbæk?

Hjælp os med at hjælpe andre. Ingen sponsorater er for store eller for små. Vi tager imod alt hvad der skal bruges for at skabe en hyggelig juleaften.

Vil du holde jul sammen med os?

Ingen skal holde jul alene, så kom og hold jul med os

vil du være frivillig til jul?

Kan du lave mad, pynte juletræ, pakke gaver ind eller noget helt tredje og har du lyst til at hjælpe, så kontakt os endelig – jo flere jo bedre!