vil du hjælpe?

Jul i Holbæk var ikke en mulighed, hvis ikke vi havde så mange hjælpsomme frivillige. 

Når du er frivillig hos Jul i Holbæk, bestemmer du selv hvor meget du vil byde ind med. Nogle hjælper med at hente gaver, andre med at lave mad juleaften; om du hjælper med det ene eller det andet har ingen betydning for os – vi er glade for al den hjælp vi kan få.

Ikke kun juleaften

Hvis du ikke har lyst til at skulle undvære din familie juleaften, så forstår vi dig godt! Men det er ikke kun d. 24 december vi har brug for hjælp. Vi har brug for frivillige både før, under og efter jul.

Før jul har vi brug for hjælp med at indsamle diverse ting, som f.eks gaver, juletræ og donerede ting.

Juleaften har vi brug for rigtig meget praktisk hjælp; der skal laves mad, dækkes borde og pyntes op.

Når aftenen er omme, skal der ryddes op, så vi kan aflevere lokalerne i Holbæk Sportsby ligeså fine som da vi overtog dem.

tilmeld dig her

Jacob var frivillig

Da jeg, for snart nogle år siden, valgte at blive en del af Jul i Holbæk kom jeg med en forventning om, at lave en god jul for dem i Holbæk der havde brug for det. Min forventning var ikke, at det skulle blive et så godt minde for mig selv. Et minde om et team omkring Jul i Holbæk, hvor der var så meget varme og tid til at hygge – og ikke mindst at kunne deltage i julemiddagen. 

På det tidspunkt jeg var frivillig havde jeg netop overstået min skilsmisse, og børnene skulle dette år være sammen med deres mor, så jeg havde pludselig tiden til at gøre noget for andre på denne særlige dag på året – og det har jeg ikke fortrudt at jeg gjorde. Det gav mig super meget med i bagagen med videre. 

Jeg er en introvert person, men det kom jeg til at glemme i løbet af aftenen, hvor jeg på ingen måde følte mig som den nye, eller fremmed for teamet. Der blev snakket på kryds og tværs, og man var bare en del af kernen fra man trådte ind af døren. 

For mig var det en wow oplevelse at være frivillig, og jeg håber at tiden bliver til det igen for mig. Til Jul i Holbæk hersker der ægte jule ånd – tak Nancy for den oplevelse det var at være en del af dit team.  

Jacob Bagger-Hansen